Make the change
Glad fredag! Äntligen är denna dag här, som jag längtat! Det har varit så himla fint väder så har passat på att ha på mig vårjackor och lite vårigare kläder (som ni kan se nedan ;)) 
 
Något som jag nämnt förut i bloggen (troooor jag) är att jag är ungdomsledare inom Svenska kyrkan. När man är det så får man massa fina möjligheter och erbjudanden om saker som händer för att för oss ungdomar. I onsdags var det konfakväll, dvs att alla ungdomsledare som har en grupp iår, plus alla konfrmander, hade en kväll där det var olika aktiviteter. Jag haringen grupp iår, men ville ändå delta så jag smög mig dit ändå, hehe. Kvällens huvudnummer var en underbar person vid namn Andreas Jonsson. Nej jag menar inte sångaren eller speedway föraren, utan en av sveriges bästa föreläasre inom bland annat attitydsförändring. När jag säger att han är grym så vrider du upp det med 150%, så förstår du hur bra han är. Jag har nu upplevt två av hans föreläsningar, och jag blir lika peppad, fylld av kärlek och fundersam varje gång. Båda gångerna har varit via kyrkan, men senast var ett tag sen. Om jag fick välja så hade jag velat ha Andreas som en liten ängel på min axel varje dag haha. 
 
  
 
Igår pratade han om attityd, och sociala mediers påverkan på oss ungdomar. "Jakten efter likesen" var något han tog upp flertal gånger, och jädrar vad allt blir satt i perspektiv. Man inser hur mycket tunnelseende men kan ha ibland när det gäller sitt eget beteende. Jag själv har varit utsatt och publicerat MYCKET skit på internet genom mina 17 jordsnurr. Om du är på jakt efter en bra föreläsare för att peppa, och få ett mer öppet perspektiv, då är Andreas något för dig! Du hittar honom på hans hemsida:
 
Tänker bjuda på en liten video som han lagt upp på sin youtubekanal, enjoy! 
 
Puss o kram /Clara
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like