Spontan köp
 
Hej! 
Sorry for going M.I.A men jag har bara känt mig lite tom på inspiration så har låtit bloggen vara. Men nu känner jag mig redo igen. Idag mår jag fin fint. Mitt humör har varit som vädret senaste tiden, dvs STRÅLANDE! Dansar på gatorna och känner mig smått oövervinnilig, till en viss gräns såklart. Då har jag exprimenterat lite med kläder, för att känna efter vad jag trivs i och inte. Så förlåt om jag sett förjävlig ut senaste tiden, jag försöker bara pröva mig fram haha. Men det har varit nyttigt tror jag, och tyvärr så tänker jag inte sluta riktigt än. 
 
Men nu till det som blogginlägget faktiskt handlar om. Jag har köpt något som jag spontant fick feeling för, för kanske 4 veckor sedan. Det blev lite en början på en dröm jag haft sen jag var typ 5, vilket är att äga någon form av musikalisk talang. Det är en...
 
 
UKULELE! Jag är så brutalt sjukt jävla nöjd! Och hur fin färg är den inte i!!?? Hade dock inget val när det kom till färgen för det var den enda de hade på lager, men oj vilken fullträff! Det är så jäkla roligt att spela, helt galet roligt. Ont i fingrarna får man, men det är det såklart värt. 
 
Om du har någn liten dröm du sitter och ruvar, så snälla gå bara och gör något åt det. Jag är stolt, nöjd och insprerad. Det är väääääärt det. 
 
Puss o kram /Clara
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg