mardrömsflytten och en comeback
Hej. Wow vad det känns kontigt att vara inloggad och sitta och skriva ett blogginlägg igen.
Förlåt för att jag varit borta! Egentligen är det mina 3 bästa kompisar läser den här bloggen i nuläget, och de har tjatat på mig lite. Så det i kombination med sommarångesten fick mig motiverad, so I'm back!
 
 
Jag är en otroligt rastlös människa. Jag kan va uppe vid 100-80% energi eller nere vid 30-0% energi, någonstans där emellan vet inte jag om. Därför så har sommaren varit min värsta tid på året, för att jag har alldeles för mycket fritid. Min hjärna har en tendens att vid möjlighet, grotta ner sig, vilket leder till att ett ångestmoln byggs upp som huttrar över mig i 3 månader. Förra året var dock en av de första sommrarna då jag mådde bra majoriteten av tiden, för jag var upptagen mer eller mindre hela tiden. Men i år är inte planen lika tydlig
 
 
Jag har inget sommarjobb i år, vilket är hemskt, usch vad jag vill jobba. Dessutom har jag bara en vecka under hela somaren som är satt i sten, vilket är veckan då jag åker till grekland (mer om det senare). Resten är difust och börjar bli lite ångestladdat, för vad ska jag göra!? Btw, så har jag flyttat från mitt magiska hus på ekerö som jag bott i i 6 och 1/2 år. Jag ÄLSKADE det huset och på sommaren kunde jag sola på altanen. Nu har jag flyttat till en lägenhet i Bromma och jag kan inte göra något somrigt i tryggheten av mitt eget hem. Känner mig utsatt på något sätt för om jag vill sola måste jag göra det på den stora balkongen som är riktade mot lägenheten mittemot som inte är färdig ännu. Detta innebär byggare som ska stå på balkongen och röka medans de stirrar på mig i bikinitrosor. Usch. 
 
Därför tänkte jag att det vore en bra idé att starta bloggen igen, så jag har något att göra. En blogg innebär ju inte bara att skriva, utan också att fota mer, vilket är ett mål jag har med sommaren. Så välkommen, till en nystart på denna blogg, och välkommen till att följ med i min resa till att undvika sommarångesten. 
 
(Himmelbilderna är till dig Alicia ;))
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like