Bananpannkakor frenzy
God förmiddag! 
Efter redan första dagen med bloggen misslyckades jag med att producera ett inlägg åt dagen. Det ser ljust ut.... Å andra sidan så blir jag lite mer motiverad när jag känner en press, så det blir nog bra. 
Imorse vaknade jag vid 9.45 och bestämde mig för att göra bananpaniksar. Gör det otroligt sällan för jag tycker det är så tråkigt att steka, men kände att nu är det allt sommarlov och jag har all tid i världen, så jag gjorde det. MUMS, vad gott det var. Dock så har jag ingen kokosolja hemma så det fick bli vanligt smör och rapsolja att steka i, så det kändes lite mer onyttigt. Samtidigt har jag läst att kokosolja innehåller mer mättade fetter, vilket inte alls är bra för hjärtat, så är det verkligen hälsosammare?
   
  
 
Igår hade jag besök av de Lova, Tindra och Alicia i nya ägenheten. Det var så skönt att se deras ansikten i samma rum igen! Ger någon slags trygghet. De hade varit så gulliga och köpt med sig pioner som inflyttningspresent. Pioner är en av mina favoritblommor så blev jätteglad, så fina!! TACK! <3
 
 
Nu ska jag fortsätta sitta ute i solen och försöka fixa lite smågrejer på datorn. Hörs senare, puss och kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like