Girls night x2
Hello! Kan inte fatta att det är första juli. Halva året är alltså avklarat, crazyyy. 
Jag har haft två jättemysiga kvällar de senaste två dagarna. I torsdags tog jag mig till Ekerö för att hänga med Alicia, Lova och Tindra. Så välbehövt och så mysigt. Vi hängde inte så mycket utanför skolan när vi gick på högstadiet, så nu när vi inte går i samma klass längre så blir det extra speciellt när vi väl ses. Helt galet att vi hängt ihop i ungefär 5 år, tiden går så jäkla fort. 
 
 
Igår, fredag, så hade jag Ingrid, Lova och Tindra pratat om att äta middag ute. Så efer många om och men så lyckades vi boka ett bord på Faros, en grekisk restaurang på söder. Jag var där i Januari 2016 när min pappa fyllde år, och tyckte det var jäääätte gott, så jag hade lite förväntningar.
Allt var toppen, sällskapet (<3), maten, personalen och miljön! Jag åt en vegetarisk moussaka med grekisk sallad och tsatsiki. SÅÅ gott verkligen. Till efterrätt tog jag vaniljglass och chokladsås, som var väldigt gott det med. Började också bli lite extra peppad på resan till Grekland i slutet av juli med Lova. 
  
 
Senare idag ska jag iväg till Ikea och kirra med mina graderober för trådbackarna jag beställt har äntligen kommit. Byebye!
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg