Mina nyårslöften 2017
Tjenixen!
Idag tänkte jag dela med mig av mina nyårslöften, eller snarare mål. Tycker det känns så fel med löften utan snarare drömmar eller mål, eftersom det är saker jag ska åstadkomma och inte hålla. Jag gjorde en rejäl plan iår för vad tusan jag vill uppnå för att känna mig nöjdare med mig själv och nöjdare med min vardag. Jag jobbar på... Jag fixar det mesta men vissa hamnar lite på efterkälken ibland tyvärr...
Hoppas du kan få lite inspiraton!
 
 
🌊 Jag ska ha bättre koll på min ekonomi. Just nu har jag varken swish, något leg eller bankid. Det ställer till det för mig ganska rejält i vardagen och har ingen som helst koll på vad jag lägger mina pengar på eller hur mycket pengar jag har, men nu jädrar ska jag ta tag i det!
 
🌊 Jag ska använda mer smycken. Jag ÄLSKAR smycken och känner mig otroligt piffig när jag har en kombo jag känner mig nöjd med. Därför ska jag lägga lite extra tanke varje morgon på att glittra lite till.
 
🌊 Jag ska för tusan sluta ha på mig kläder jag känner mig ful i!!! Känner jag mig inte fin, då ska jag för bövelen inte sätta på mig det heller. Har haft det som en vana bara för att jag inte orkar tänka efter så jag tar något som jag tror blir fint och inser när jag gått 10 meter utanför dörren att jag känner mig jätteosäker och ful. INTE OK. Detta ska jag sluta med!
 
🌊 Jag ska använda bodylotion. Jag har alltid så himla torr hud för jag smörjer aldrig in mig. Men det blir det ändring på, snart är jag lika len som en bebisrumpa (hoppas vi).
 
🌊 Jag ska yoga 1 gång i veckan. Förra året och det här året har jag gjort Yoga with Adrienes 31 days of yoga. Har alltid älskat hennes yoga videos så när jag upptäckte detta för 1 år sedan så blev jag jättelycklig och tänkte att nu jävlar är det dags. Jag höll uppe det där i 1 vecka sen la jag av och yogade inte mer på hela året. I år har jag antagit hennes utmaning igen, men till min egen förmåga. Tycker jag att jag inte vill ta den tiden en dag är det helt okej. Nu i januari kör jag flera gånger i veckan, men minst 1 gång i veckan under resterande månader ska jag yoga. 
 
🌊 Jag ska läsa innan jag ska sova och lägga undan telefonen innan 21. Detta var den svåraste att skriva och mentalt binda sig till. Även den svåraste att upprätthålla. Jag lägger tyvärr inte undan telefonen den tiden, men det är inte längre den sista saken jag ser innan jag sluter ögonen, och det är jag extremt stolt över. Jag ska fortsätta jobba mot att inte vara beroende av min telefon, I'll keep you updated!
 
🌊 Jag ska dricka 1 kopp te om dagen. Jag vill göra det för att ha en stund i vardagen där jag tar det lugnt och kopplar av. Inte världens mest komplicerade grej men dra mig baklänges vad lätt det är att glömma bort. Detta får jag jobba på.
 
🌊 Jag ska bjussa mig själv på något varje månad. Om det är en mango, klipptid, en fin tröja, en middag eller en ansiktsmask spelar ingen roll, så länge det är något jag gör för mig och mitt välmående.
 
🌊 Jag ska planera klädköp och inte impulshandla. Jag är fruktansvärt bra på att köpa något bara för att och ångra mig 3 sekunder efter. Inte bra för min hjärna eller plånbok, men nu ska jag känna efter, och våga lämna tillbaka.
 
🌊 Jag ska kolla på fler dokumentärer. Jag älskar att lära mig och veta saker så dokumentärer, here we go!
 
🌊 Jag ska dricka mer vatten. Vatten, vatten, vatten!!
 
🌊 Jag ska i slutet av 2017, kunna springa 5 km utan problem. Har alltid velat bli en joggare och kunna hitta nöjet och det positiva i löpning, men det har inte riktigt fungerat för mig. Dock fick jag en liten kick under det senare halvåret av 2016 där jag kunde känna smaken, och jag gillade det. Whatever it takes, I will do it.
 
🌊 Jag ska hänga med vänner mer och låta vänskapsrelationer som är lite nya eller sårbara ta tid. Har lärt mig en hel del och har mycket funderingar kring det här ämnet så kanske skriver jag ett inlägg om detta någon dag, time will tell. 
 
Det var det! Många är det, men jag tror jag kommer klara detta. 
 
Puss o Kram /Clara
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like