Januari favoriter
Hej idag tyckte jag att det var dags för lite favoriter. Jag har velat göra ett sånt här inlägg sen jag startade bloggen men har alltid glömt, så nu jävlar! 
 
Jag ääääääälskar Michaela Fornis bok " Jag är inte perfekt, tyvärr". Läste ut den i början av januari och kände mig upplyst. Hon satte ord på många av de känslor som cirkulerat i min kropp och hjärna. Hon gav ändå många bra tips och man fick reflektera en del genom bokens gång vilket kändes lite annorlunda, men skönt. Rekommenderar starkt om du vill ha lite lifecoaching. 
 
 
 
Polaroidkameran jag fick i julklapp av mina två syrror Hanna och Frida. Jag har fotat en del och tyvärr har 3 bilder blivit totala misslyckanden, men har ändå börjat få grepp om det. Det finns många kampanjer på Instax mini 8 just nu då de ska komma ut med en ny instax modell så om du är lite sugen på att få en till ett billigare pris så bör du passa på. 
 
 
 
La La Land. Behöver jag ens säga mer? Förklarade lite av min kärlek för den här filmen i det här inlägget så om ni är lite sugna så läs det. Gå och se filmen, och när du sett den så kan du lyssna på den makalöst bra musiken efteråt (OBS lyssna inte på musiken innan du sett filmen, jag tror det kan förstöra en del av upplevelsen! ^^)
 
Riverdale är en ny serie på Netflix som innehåller GIRL POWER, extremt attraktiva killar och allt en tonårsserie ska ha för att värva in tittare. Jag är en av de som är fast efter första avsnittet och väntar förväntansfullt på nästa. Vill du ha lite tonårsklichér med lite spänning, så bör du definitivt kolla. 
Bildresultat för riverdale series logo
 
Zara har fått in så jäääädra snygga grejer på senaste tiden, vill köpa extremt mycket därifrån och planerar på att ta en liten shopping runda i veckan eller nästa vecka. 
 
Två favoriter från Zara
  
John Mayer har fått en liten plats i mitt hjärta under januari. Har vetat vem han är och lyssnat på hans musik hipp som happ men nu jädrar har jag fallit för hans sliskiga låtar. Han är lite känd i hollywood för att vara en hjärtekrossare i allra högsta grad, men han sjunger något fruktansvärt romantiska låtar. Av någon anledning har jag diggat det i några veckor nu....(Tydligen ska han ha konsert i Stockholm i maj.........to be continued)
 
 
Det var mina favisar det! Puss o kram /Clara
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like