helgen
Godförmiddag! Idag är det söndag och stressen är mer eller mindre redan igång. Behöver plugga, städa, öva lite på Funkykidz koreografier och så villjag försöka få in lite yoga och en promenad (men vi får se hur det går....). Tanken var även att jag skulle hänga med pappa idag men det känns lite svårt att hinna med idag. 
 
I fredags var jag och några andra tjejer i klassen på tacokväll hemma hos Wilma. Det var supermysigt och kul att komma varandra lite närmre. För att inte behöva åka hem 2 h i kommunaltrafiken klockan 23.30 så sov jag hos min moster som bor dryga 5 min från Wilma (det visade sig att föräldrarna känner varandra waaay back dessutom, är inte världen allt för liten ibland??). Även det var mys deluxe då jag blev ompysslad och fick god mat. På lördagen kom även min morbror och hans fru för att äta semlor som moster Sussie bakat. Åt två stycken och trodde jag skulle spricka för att jag var så mätt, men gott var det!! Kvällen spenderade jag hemma med tv:n, wild night right?!?! 
 
 
Nu ska jag återgå till plugg och göra ett försök till att få denna dag att gå ihop. Oavsett är det en FANTASTISKT fin dag ute, älskar vinterdagar <33333
 
Puss o kram /Clara
 
 
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Vad gott med semlor :D

Svar: Det var supermumsigt!! :)
Clara

Ellen

Åh dedär semlorna såg jättegoda ut!

Svar: Det var de! :)
Clara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like