Fotografiska i racerfart
Tjenixen!
Idag var jag på fotografiska med min farfar och kusin Tove efter skolan. Jag kan vara så himla dåligt på att hålla kontakt med människor tyvärr, så blev jätteglad när Tove tog intiativ till detta. Vi promenerade dit från slussen, vilket var lite jobbigt för farfar, men vi kom fram efter en långsammare promenad.
När vi väl betalt så gick vi in på utställningen som heter "We have a dream", så körde farfar raceerfart genom fotografiska. Såg honom i ungefär 10 sekunder sen var han borta, för att sedan hittade honom högst upp i cafét. Oavsett så var utställningen hur grym som helst och jag blir extremt inspirerad när man ser att det finns så många människor världen över, som kämpat så hårt för att vår planet ska vara en bättre plats. Det var väldigt många människor jag aldrig hört talas om, men som åstadkommit helt fantastiska saker. Om du inte sett utställningen ännu, så gör det!! Tror dock inte att den är kvar så mycket längre till så passa på :) När vi var klara hittade vi farfar, med ett glas öl högst upp i byggnaden. Jag och kusinvitamin tog dock varsin varmchoklad och jag tog även en bit morotskaka, mums!
  
  
Vi snickelisnacka ett tag innan vi tog oss hem, med världens finaste utsikt. Älskar stockholm när det är såhär fint väder. Vill nästan dansa en liten glädjedans...
  
Ha en bra onsdagkväll! Puss o kram /Clara
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like