Midnattslistan
När grät du senast och varför? Fällde några tårar för en stund sedan då en konversation med pappa spårade ut när jag gått över min trötthetsgräns. Ett riktigt gråt var förra veckan då jag fick reda på att jag inte kan byta skola den här terminen...
 
När kan du vara dig själv till 100%? Det är nog bara när jag är med mig själv som jag är mig själv till 100%. Det är dock några få individer som har fått se typ 80-90% av mitt komplexa jag,
 
Tre saker du avskyr? Känslan av att förlora någon, löss och hat.
 
Hur är/var du i skolan? I grundskolan tycker jag att jag var otroligt osäker på alla möjliga plan, och lite till. Jag var dock ganska social och har alltid varit en som försökt verka ganska obrydd. Har haft och har fortfarande svårt med hela prestationsprinsessa grejen. Jag kan vara ledsen i flera dagar om jag inte får A eller B på prov/uppgifter. Idag, i min nuvarande klass på gymnasiet, har jag fått "den snälla" stämpeln tror jag. Många säger att det är jag som har koll, smörare och är snäll. Jag är lite kluven då jag självklart blir smickrad av att många verkar se mig i ett positivt ljus, men vet inte riktigt om mina vänner som känt mig en lång tid tycker att det stämmer haha.
 
Vad blir du stressad av? Många människor i rörelse samtidigt (jag kan gråta på plats haha) och dessutom om någon då bestämmer sig för att stanna mitt i vägen för mig i alla denna röelse. NEJ. Jag blir stressad av att känna att jag står i vägen, av skolresultat och av att tappa bort något.
 
Tre saker du älskar? Lindt Strawberry & Cream, personer som står mig nära och musik.
 
Hur tror du andra uppfattar dig? Jag har alltid fått höra att jag är fruktansvärt glad. Jag hoppas att många tycker jag är rolig och social. Annars är det nog snäll som sagt och nog ganska lagom haha.
 
Hur uppfattar du dig själv? Jag tycker jag är långt ifrån lagom och är väldigt duktig på tänka. Mer än väldigt, jag är mästarnas mästare stjärn kjejsare expert på att tänka. Jag är fruktansvärt envis så mina åsikter/planer kan vara svåra att ändra. Mina vänner tycker att detta kan vara EXTREMT jobbigt, men har jag bestämt mig så har jag. Ett fåtal individer har sagt att jag är klok, vilket nog är den komplimang som betyder mest för mig.
 
En situation du tycker är jobbig/pinsam? Att träffa människor på ställen där jag inte vill träffa de. Jag kan gå till ganska knäppa längder för att slippa träffa vissa. Usch finns inget värre.
 
När känner du dig som vackrast? När jag har lockat mitt hår. Då mår man!! Borde verkligen göra det oftare för att värna min vardagsglädje.
 
Vad skrattade du senast åt? Konversationen jag och pappa hade för 1 h sedan där skratt ledde till gråt.
 
Något du funderar mycket över? Allt hela tiden. Finns inget slut på mina tankar. Men just nu är jag inne i någon kris då jag försöker förstå vad jag är "redo" för som sjuttonåring och vad som jag tycker är viktigt. Och skolan.
 
Ett yrke du tror du skulle vara dålig på? Ekonom. Kan verkligen inte se det framför mig, men aldrig säg aldrig!!
 
Ett yrke du tror du skulle vara bra på? Journalist/Media området där jag får bestämma och vara med och bolla ideer. Åh dröm. 
 
Godnatt! Puss och kram /Clara
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg