När det känns lite extra tungt
Hej!
Idag är en sådan dag då det känns. Dock av en anledning, vilket jag tycker inte är lika plågsamt som när man bara mår piss utan att ha en minsta lilla aning vad det handlar om...
Anledningen är att idag skrev min mamma och extrapappa på papprena till vår nya lägenhet, vilket betyder att det inte finns någon återvändo, vi kommer att flytta. 
Jag har flyttat många gånger i mitt liv, både med glädje och sorg. Problemet den här gången är just att jag verkligen inte vill flytta. 
 
 
 
Jag har från att ha varit väldigt liten, alltid hatat förändringar. Att måla om en möbel eller byta ut ett foto ur en ram, var helt omöjligt i min värld. Min familj tror att det härstammar från att jag har behövt växla mellan två hem som liten och då fäst mig vid saker för att försöka få trygghet. Jag tror väldigt mycket på den teorin.
Jag har tyckt att det här stället där jag bor med mamma nu inte har varit för mig och inte velat något hellre än att flytta härifrån. Senaste månaderna har jag dock blivit otroligt bekväm och vågat gå på promenader och liknande vilket jag inte har gjort innan. Och det är nu jag behöver bo kvar för det är så jag behåller kontakten med mina bästa kompisar eftersom de alla bor så otroligt nära i nuläget. Eftersom vi inte längre spenderar varje dag varje sekund med varandra som vi gjode i grundskolan så blir det svårt att prioritera varandra. Så det känns som många dörrar kommer att stägas när vi flyttar. 
 
Extremt negativt men i vissa situationer är det okej!
Min ena syster har dock försökt peppa mig eftersom att flytten kommer innebära att jag kommer bo mycket närmare henne. Hon tycker det är toppen eftersom att vi kommer kunna umgås mycket mer och spontant. Det ska bli mysigt.
 
Ta hand om er och njut av det ni har!
Puss o kram /C
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Förstår din oro men du får försöka hitta vad som kan vara positivt med situationen. Kanske skriva upp allt positivt du kan komma på och fokusera på det :)

Svar: Tack!! Ska försöka göra det! :)
Clara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like