Härliga fredag!
Halloj!
Äääääääääntligen fredag. Jag kan nog inte vara mer taggad på helg än vad jag är. Det är för sjutton gubbar fantastiskt att en veckodag kan få en så lycklig. Men vad har då hänt i veckan kan man undra?
 
 
För att vara riktigt jäkla ärlig så minns jag extremt lite från veckan. Typ bara det som sticker ut, men även det har sin charm. Så måndagen var en riktig sådan där dag som man bara måste ta sig igenom. Jag hade ett psykologiprov som jag hade pluggat på och förstod, men ändå kändes det inte rätt. Väl hemma så tränade jag med en av mina bästisar (<3) vilket var fruktansvärt jobbigt men hur mysigt som helst att få ta igen lite med henne då vi ses så himla sällan nuförtiden. 
Tisdagen började inte alls bra. Kände mig som en riktig sengångare som vandrade skolans korridor. MEN när jag sedan med tunga steg gick längs tunnelbaneperrongen så ser jag en brutta med en riktigt fräsig outfit, och jag inser att det är självaste Josefin Dahlberg som står där!! Mitt hjärta slog så hårt att jag trodde jag skulle spricka. Men en liten röst inom mig säger att jag måste ju snacka med tjejen så jag sätter mig mittemot henne på tuben och pratar en stund. SÅ HÄRLIGT! Min dag var helt plötsligt fantastisk, men det slutar inte där.
 
 
 
Jag fortsatte till jobbet och när jag väl hade jobbat klart så tittar jag på mobilen min och ser ett fint litet mail där det står följande "Hej och Grattis! Du har vunnit att få komma på det officiella faneventet för Shawn Mendes album ”Illuminate”..." Och jag blir ju självklart uber glad! På torsdagen när detta event inträffade så träffade jag Josefin igen! Dock ett snabbt hej denna gång men men, jag klagar icke ^^
Själva eventet var supermysigt. Mycket positivitet och trevlig personal så det tackar jag så mycket för. Fick äta minicupcakes, snaska på popcorn, bli sminkad och ta härliga bilder i ett photobooth! Sen är ju det faktum att man fick en goodiebag ett stort plus...
 
 
Så nu är vi här, härliga fedag! Skoldagen har trott eller ej varit rolig. Pratat med många och skrattat en del. Just nu sitter jag på ett bibliotek för att fördriva lite tid medans jag väntar på min pappa och pluttsyster. Vi ska nämligen dra till världens bästa Ica Maxi och handla för helgen och jag ska lassa på med naturgodis. mmmmm..... Så mysigt!
 
 
Jag hoppas att fredagen fortsätter vara härlig och om den inte varit det ännu så hoppas jag att eftermiddagen tar en sväng mot det bättre! 
 
Puss o Kram /C
josephine Asplund

Ha en underbar helg och njut!! Kramar=)

Svar: Tack detsamma! :) Kramis
Clara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like