Den klassiska söndagsångesten
Hejhej!
Då var vi i söndagsgropen igen. Varje söndag, precis som varje morgon, får jag en insikt att jag verkligen bör sova mer, mycket mer. Jag har inte sovit ut på hur länge som helst, men det är jag nog inte ensam om... Söndagsgropen är ett litet begrepp som jag kommit på och betyder söndagsångest som man känner av från stunden man vaknar. Ni vet när man verkligen INTE vill ha måndag och vill sova i ungefär ett halvår tillsammans med björnarna.
 
Min säng som snart kommer bytas ut #sadstory (dock ska det bli jädrans trevligt att förhoppningsvis sova bättre om nätterna!)
 
Men den här söndagsångesten, vad kan man göra åt den?? Jag brukar mestadels bara trycka den så långt ner i mitt medvetande som det bara går. Annars tycker jag att checklistor för veckan är riktigt mysiga. Skönt innan man går till sängs för då släpper stressen ganska rejält. Sen är ett avsnitt av bra underhållingsprogram från SVT en riktig favorit. Jag ÄLSKAR SVT!! På Spåret är mitt absoluta favorit program! Såg Gissa Låten igår och det var faktiskt riktigt roligt. Allt detta i kombination av något gott att snaska på så är det en riktig jackpot. 
 
Spelade med i lördgas med familjen, superroligt! 
 
Hur som helst. Igår var jag på Study Abroads mässa på Operaterassen och kika. Jag har ju fortfarande några år på mig att lista ut vad jag vill göra med mitt liv men jag kände ändå att jag fick ut en hel del av det. Pratade med ett universitet i Australien och ett i Tyskland. Förstår mig inte riiiktigt på hela poängsystemet och alla regler och vad det nu är men lärde mig ändå en hel del. Det är ju väldigt härligt att drömma storslagna drömmar!
 
 
Nu ska jag återgå till min bortträngning av att en ny skolvecka är påväg så vi hörs lite sneare.
Puss o Kram /C
 
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Nu vet inte jag hur stark din söndagsångest är men är den allvarlig tycker jag du ska se över dina val. Fundera på vad det är som ger dig sån stark ångest inför den nya veckan. Mycket kan man ändra själv, annat kan man behöva hjälp med av andra <3

Svar: Tack så mycket för din omtanke!!! Jag har fått hjälp tidigare men aldrig orkat följa några råd men har nu börjat ta tag i det, så hoppas på en förbättring! Kram <3
Clara

Rebecca

jag gillade också gissa låten, riktigt roligt!

Svar: Vad roligt!! Spelade du med i appen också?? :)
Clara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like