5 fakta om mig
Hello! 
Tänkte att berätta lite skumma grejs om mig, enjoy!
 
 
1. Jag gillar inte att sova. Eller rättare sagt så gillar jag själva sova grejen, men jag hatar allt annat kring sömn. Processen av att göra sig iordning för att sova och processen när man vaknar är vidriga. Dock är jag extremt fäst vid min kudde men det har med att jag är skilsmässobarn att göra.
 
2. Jag gillar att skala hela min banan och sedan bryta små bitar som jag äter. Att skala en banan och hålla i skalet och sedan ta en tugga från den, som alla andra normala människor gör, är lite otänkbart för mig. Speciellt att tugga direkt på bananen. Nej, den vill jag allra helst bryta i småbitar som jag sedan stoppar i munnen. 
 
3. Jag älskar att färgsortera. Finns inget bättre än att få färgsortera en burk pärlor eller en bokhylla. Blir lite nöjd bara jag tänker på det.
 
Min färgsorterade bokhylla i mitt rum
 
4. Jag är just nu inne i en jazz fas. Älskar jazzmusik för den gör en så avkopplad och lycklig. Melody Gardot är helt magisk!!
 
5. Jag älskar känslan av nytvättat hår. När håret har torkat i det översta lagret men fortfarande fuktigt och blött i det undre håret och det doftar så gott...Vardagsglädje!!
 
 
Puss o kram /C
Emelie Karlsson

Vilken snygg bokhylla! Ser dock bara Mortals Instruments och inget Infernal Devices?? Bästa trilogin!

Svar: Haha tacktack! Jag slutade läsa MI för ett tag sedan av ingen anledning och har inte kommit tillbaka.. Men ska verkligen försöka läsa ut dem och sedan lösa Infernal Devices! Har hört att de ska vara hur bra som helst :)
Clara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like