Fredags hurtig!
Hejsvejs, hoppas du mår bra!
 
Skolan idag har varit trög som tusan... Men nu är det helg! Den inleddes givetvis med en påse naturgodis som inhandlades påvägen hem till mamsen. Väl hemma så kirrade jag lite mellis och surfa runt på mobilen. 
Sedan ringde en av mina bästa kompisar och undrade om jag ville köra ett pass på gymmet med henne. Lilla jag som hade samlat på mig motivation hela vecka för att ta en spring tur idag sa tvärt nej. Jag kan inte ändra såna planer i mitt huvud, helt omöjligt. Så vi lyckades fixa ihop så vi kunde jogga tillsammans istället. Fy vilken härlig eftermiddag det blev. Friskluft, sooooool och en guldkompis, hur mycket bättre kan det bli?? Dock är ju jag brutalt dålig på jogging fronten så hon fick i princip släpa mig vissa stunder men men, det gjordes! 
 
 
 Fördelarna med att bo på landet.
 
Väl hemma duschade jag, åt tacos och sedan njöt av zappande mellan Dobidoo och Idol medans jag snaskade på mitt kära naturgodis tills jag mådde illa, men det är så det ska vara!
 
Svårslaget...
 
Jag har tidigare haft svårt att uppskatta natur och att vara ute. Jag har dock verkligen lärt mig senaste månaderna (sedan jag blev vegeterian ungefär...) att ta vara på den och märkligt nog att titta upp när jag går. Jag har alltid varit en sån som tittar rakt ner i backen. Att titta upp på vad som är framför sig och se det fina i det är så otroligt viktigt och gör mig på så mycket bättre humör. 
 
 En nöjd Clara efter rundan!
 
Det var allt för mig idag, imorgon ska jag på Social Media Party och hänga med bästa brudarna! Läääängtar. 
 
Puss o Kram /C
 
(av någon anledning blir allt i snedstil och jag får inte bort det haha. Tryckt på knappen 40 gånger men inget verkar hjälpa så jag ber om ursäkt om det blev krångligt att läsa!)
 
Olivia

Åh, naturgodis <3

Svar: Bästa! Btw, vilken mysig blogg du har! :)
Clara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like