Bowling
Hallå!
Tänkte berätta lite om min fredag och vad som händer idag, dvs lördag.
När jag slutade igår åkte jag in till city och försökte få hjäp med min mobil som blivit kansig. Desvärre fick jag ingen hjälp... Efter det gick jag och kikade på ett par byxor från Samsoe & Samsoe som jag velat ha ett tag. Det slutade med att jag inte kunde motstå så jag fick med mig de hem. Ska känna efter i helgen om jag tycker om de till 100%, annars lämnar jag tillbaka de. Men om jag behåller dem så lovar jag att visa en outfit bild någon dag! :) 
När shoppingen var klar åkte jag och hämta min pluttsyster. I väntan på far våran så gick vi till Nacka forum och fika lite. Skönt att ha lite kvalitetstid med henne eftersom att jag inte träffar henne så ofta...<3
 
 
 
Efter det åkte vi och handla på favoritbutiken Ica Maxi. Köpte min naturgodis påse och tacos till middag, as per usual. Åkte sedan hem och lagade mat tillsammans med pappas kompis. Micketmicket misigt. När maten var smält så bowlade vi!! Så jädra roligt!!! Jag förlora ganska stort, till och med Stella var bättre än mig... Men som sagt, roligt var det!!
 
 
Pappa kunde inte hålla sig ifrån att döpa oss till våra skämtnamn...
 
 
Nu ska vi bara mysa framför premiären av Så mycket bättre, mer spännande blir det inte. Och juste, min säng har äntligen landat hos mamma!! Ska fixa och trixa med den imorgon när jag är back at moms place. Ha en fin lördag hörni!!
 
Puss o Kram /C
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like