Back on track
Hej!!!
Äntligen sitter jag vid datorn och skriver igen. Har fastnat lite i annat och känt att jag inte orkat, men nu är jag här!
Veckan har varit lite trasslig. Mycket som ska pressas in i kalendern och mycket man fått stryka.
 
Imorgon har jag klipptid! Äntligen ska vi ta tag i min hårfärg och väldigt slitna toppar. Ska bli otroligt härligt och jag hoppas jag kommer därifrån snyggare än någonsin ;) Självklart ska ni få bilder! 
I förrigår var jag på utskottsintervju för elevkåren. Very exciting if you ask me. Vore superdupermega roligt om jag kom med så vi får hålla tummarna.
 
Min outfit i tisdags (kjolen inhadlades på Jossans och Vanjas loppis som var i söndags!)
 
Idag har jag bara överlevt skoldagen och tog skolfoto. Första fotot med nya klassen. Ser fram emot när vi tar studenten och ser tillbaka på vårat foto från 1:an... Hade idrott också, men då tog jag och en tjej i klassen en springtur istället för att vara med resten av klassen, hehe.
 
 
Väl hemma så kollade jag på Die Welle, en tysk film som vi skulle se innan vårat psykologiprov, eftersom vi fokuserar på socialpsyologi i nuläget. Väldigt speciell film men intressant. Den får 6/10. Sedan sprang jag en liten sträcka för att möta Lova och plocka upp lite kläder. Alltid lika mysigt <3 Påväg dit så var det nog en av de färgstarkste solnedgångarna hitills. Magisk!
Såg ni den extremt fina solnedgången??!! 
 
 
 
Nu ska jag ta det lite lugnt och göra mig redo för sängen. Vi hörs imorgon!
 
Puss o kram /C
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like