snö & #nastywoman
Hej!
Hörni, vilka jävla nyheter vi fått vakna upp till!!! Googlade igår kväll på när valet brukar avgöras så jag satte larmet på 4.30 imorse för att vara uppe och se när sista rösterna skulle rulla in. Som ni kanske vet så dröjde det till 8.45 när det blev avgjort att Trump blev president... Fysatan vad arg och besviken och orolig jag är för vår värld och för alla kvinnor, barn, spanjorer/mexikanare, muslimer, hbtq+ personer och minoriteter. MEN, jag kan ändå se en gnutta hopp i detta. Det är kanske var det uppvaknandet många amerikanare behöver för att jobba mer för ett jämställt samhälle. Otroligt sjukt dock hur korkade vissa amerikanare är alltså... Intressant är det också att Hillary hade fler röster och vann med en enorm majoritet hos alla som röstade för första gången!! 
 
 
                         
 
Varför ska 50+are fortsätta ta besluten som alla unga påverkas mer av eftersom det är deras framtider som står på spel, inte de äldres.....!!??
 
Till helt andra saker, HUR HÄRLIG ÄR INTE SNÖN???!!!! 
Jag älskar vinter, snö, jul, kyla och allt som Sveriges klimat leverar just nu. Jaaaa det är trafikkaos och jobbigt att gå i, men det är påriktigt det vackraste naturen har att erbjuda enligt mig. Finns inget som kan göra mig så glad och nöjd. Hur snön glittrar och ljuset som blir även när det är mörkt. Ooohhh ryser bara jag tänker på det. Efter skolan idag drog jag en snabbis till Mood Gallerian för att köpa en silver inpackning från Maria Nila och påvägen så stöter jag ju självklart på juldekorationer som hänger uppe mellan husen. Julkänslan sköljer över mig minst 5 gånger varje dag, och det här var verkligen ett toppmoment!! 
 
 
 
Jag efter min löprunda i snön <333
 
Nu ska jag ta det lite lugnt och sedan sova. Vi hörs imorgon!
Puss o Kram /Clara
Evelina

Helt jävla sjukt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like