När Danny berör och livets kurva
Hejhejhej!
Hoppas allt är bra med dig, med mig är det faktiskt extremt bra i denna exakta stund. Är i mitt rum och bara andas efter att ha sett kvällens avsnitt av Så mycket bättre. Alltså Danny <3333333 Var tvungen att gå in i mitt rum efter att han hade framfört sin version av Super 8 och bara ta in musiken. Låg i min säng utan någon lampa som var tänd och bara lyssnade för att förstå och verkligen lyssna. Fällde en och en annan tår. Livet har sin berg och dalbana och nu så är det fasiken bra när det kanske egentligen inte borde vara så bra. Känner mig bara tacksam för så mycket fint i mitt liv och tacksam för att jag faktiskt kan känna de känslor jag känner, även om det är sorg. För det finns inget värre än att inte känna något alls till den punkten att man känner sig kvävd. 
 
 
Hur som helst så har min helg varit bra!! Igår satt jag hemma och titta på Skam. HERREGUD vad bra det är, betat igenom 2 säsonger nu på 2 dagar så man kan väl säga att jag är hooked hahaha. Om du fortfarande inte kollat så rekommenderar jag det starkt. Kommer komma till SVT nu innan jul med svensk text men om du inte kan vänta så kan kolla på NRK med norsk text. Efter ett tag börjar man förstå de norska uttrycken, tro mig!
Idag har jag städat och varit med Lova och hennes mamma i Mall of Scandinavia. Alltid lika mysigt att hänga med den familjen!!! Köpte en glittrig mesh topp från Zara, så himla fin! Älskar som sagt allt glittrigt så passa mig superbra. Nu ska jag nog fortsätta lyssna på musik eller alternativt gå ut till resten av familjen i soffan och kolla på Bond filmen som visas på TV4. 
 
 
Dagen i bilder
 
Ta hand om dig!
Puss o Kram /Clara
josephine Asplund

Ska du hitta på något speciellt idag och har du haft en bra helg? kram<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like