När livet fick ta över
Hej!
Tänka sig, jag är tillbaka vid tangentbordet, skrivandes ett blogginlägg. Förlåt för att jag försvann. Till en början var jag helt uppslukad av skolan. Jag var inne i ett tunnelseende där jag endast kunde ta en dag i taget för att överleva den enorma gropen kvicksand (dvs plugget) som jag sakta men säkert kände att jag sjönk ner i. Efter det har jag bara tryckt ned alla obligationer, vilket inkluderar bloggen, så långt ned i mitt medvetna för att kunna vila.
 
Skolavslutningen i Hedvig Eleonora kyrka
 
Har jobbat väldigt mycket på Leksaksborgen samtidigt i julrushen. Det har varit fantastiskt roligt men som sagt stressigt. Var även på Kents konsert på torsdagen. Så jäkla bra!! Kent var min första konsert när de spelade på gärdet för flera år sedan, så det var kul att då gå på deras sista. <3 
 
 
Igår firade jag jul med mina guldklimpar, Alicia, Lova och Tindra. Vi träffas mycket mindre i jämförelse med hur det var förut. Men det ordnar sig för vi har alltid varit där för varandra på ett eller annat sätt i 5 år, och sådana relationer försvinner inte hipp som happ. Lil C love T, A n L. (sorry för the cheesy shit men men, man måste få hylla fina männsikor) Fick även världens mest omtänksamma julklapp av de!!
 
 
 
<3
 
Idag rensades garderoben. Tömde en del av ångesten som ligger begravd där inne och som är sammankopplad till jobbigare händelser. Highly recommened ladies!! Ska rensa resten av rummet imorgon för att vara helt redo för 2017. Hatar egentligen nyår och har redan obehagskänslor i hela kroppen för dagen som kommer. Men jag kommer med största sannolikhet hitta på något roligt så då kommer det kännas lite bättre. Tror det är viktigt att jag ser till att jag är omringad av positiva männsikor. 
 
 
Kikar in imorgon igen, puss o kram /Clara
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like