Mitt 2016
Hejhejhej!
Tänkte ta er en resa genom året som gått och skriva lite om hur det var och känslorna som existerat. Let's Do This!
 
Januari var inte den månad då jag mådde speciellt bra. Hade precis flyttat med min pappa och det kändes som att all trygghet förmultnade och försvann under mina fötter. Trots detta så fanns det stunder där ljuset skrämde mörkret, mycket tack vare mina vänner! Lova firade 16 jordsnurr, sedan jag och då hade de anordnat en överraskningsfika till mig (<3) och Ingrid fyllde också 16. Många födelsedagar under den månaden! Gick på en dansföreställning som var as bra, 
   
   
      
 
Februari Minns typ ingenting från den här månaden... Lite drama i tjejgänget och en resa till Romme med skolan samt Hozier konsert är det som jag kommer ihåg. En månad då jag tror mycket smälte ihop till ett. 
 
   
 
Mars Var riktigt bra!! Åkte i slutet av månaden till London med pappsen, en resasom var väldigt betydelsefull på många sätt. Där fick jag även gå Adeles konsert i The O2. Ganska svårslaget!! Tindra fyller även år i mars, (på min namnsdag närmare bestämt) så det skulle såklart firas.
 
   
   
   
   
   
 
April var en månad fylld av känslor. I slutet åkte jag som ledare på ett konfirmationsläger till Rom & Asissi. Det var dit jag åkte på konfirmationsresa och döptes, så jag var fylld av förväntningar. Det blev en käslomässig bergodalbana utan dess like. Lärde mig otroligt mycket men var otroligt känslofylld och lite smått borttappad. 
   
 
Maj Var jag som sagt i Italien eftersom resan träckte sig över kristihimmelsfärds helgen. Konfirmationen för pluttarna var även i maj. Bästa kompisen Alicia fyller även år i slutet av maj så det årliga firandet ägde rum. Tanken av att jag närmade mig slutet av grundskolan började smyga  sig fram och tiden gick otroligt fort.
   
   
   
 
Juni var årets månad då det känns som om allt hände!! Bal, skolavslutningen och sista skoldagarna med tjejgänget, resultaten av gymnaievalet, Muse konsert och Little Mix spelning på grönan, resa till Köpenhman med tjejgänget, midsommar och sommarjobb samtidigt som jag njöt av Stockholms skärgård. Tror jag aldrig varit så förvirrad över mina känslor för livet då jag älskade det och hatade det på samma gång. Dippade lite på slutet då jag inte riktigt orkade längre men som tur var så ljusnade det upp under de kommande månaderna. 
   
   
   
   
 
Juli var det dags för konsert igen. Denna gång på Friends och mitt absoluta favoritband, Coldplay. Hade sett fram emot den här dagen hur länge som helst, och jag blev inte besviken!!! Sen bar det av mot Grekland, Kefalonien. Det var min första solsemster på några år och mina systrar skulle med så jag var minst sagt extremt peppad, samtidigt som jag var lite rädd för att bli besviken. Men icke sa nicke, det blev en resa utan dess like. Hade det fruktansvärt skönt och var på den vackraste stranden jag någonsin lagt ögonen på. Jag och systrarna, Hanna och Frida, växte också närmare varandra. Kom hem till Sommar Sverige och tog en biltripp med Pappa och lillasyster ned till Göteborg och hängde med hans kompisar. Super trevligt och blev lite smått förälskad i västkusten. Väl hemma i Stockholm så gick jag på Allsång på Skansen med Tindra. Så tummen upp för den här månaden!!
   
   
   
 
Augusti Var den månad då jag insåg att jag var lycklig. Jag mådde fasiken bra och hade en känsla i kroppen jag inte kände igen, men det kändes jävligt bra. Hängde lite på mitt nya sommarställe i närhten av Öregrund i några dagar innan jag fick Stockholms abstinens och åt god frukost inne i stan med polarna. Åkte till Kolmården en dag med min syster Hanna och hennes kille Zalif. Så kul att hänga med de två!!! Innan det var dags för skolstart var det Veronica Maggio på stadion, och dra mig baklänges vad bra hon är!! Var där med syster Frida och det är verkligen en kväll jag aldrig glömmer. Första skoldagen kom och den var inte kul, alls. Första veckorna sög ganska rejält så var väldigt besviken, men humöret höl sig ändå uppe. Farfar fyllde även 85 så vi firade honom på en gård i närheten av Norrköping tillsammans med släkt från hela Sverige. 
   
   
   
September Fick äntligen se Troye Sivan på grönan!! Jag och några av kompisarna har väntat så jädra länge!! Grym kväll verkligen!! Det var även i September som jag startade bloggen, woopwoop! Hängde mycket med pappa och lillasyster och skolan började bli lite bättre. Fick även igång springpeppen av någon konstig anledning och joggade rätt så ofta. 
 
 
   
   
   
 
Oktober Började månaden med att Träffa Josefin och Vanja på Social Media Party. Så himla kul och gick även på deras loppis dagen efter, en riktig J&V helg kan man säga! Hängde med gulklimparna en del också vilket var kul eftersom vi inte hade setts på ett bra tag. Såg Hitta Doris, pluggade och fixade till håret. Plugget drog igång och gick även på en fotbollsmatch mellan min skola och en annan, inte så jättekul helt ärligt. Avslutade månaden med att dra till Taizé vilket ni kan läsa om här
   
   
   
    
 
 
 
November Kom hem från Taizé, fikade och gick på en fest, mer hände inte. Men så tycker jag November brukar vara, en månad man bara behöver ta sig igenom. 
   
   
   
   
 
December Julbord x2, försöka pumpa i mig julkänsla utan någon framgång då min julkänsla var på 0 när julafton äntligen var här. Skolan var extremt stressig och jag försökte bara överleva, vilket jag gjorde. Och nu sitter jag här i soffan. Ska göra mig iordning då några av bästa kompisarna kommer hit ikväll. Jag avskyr tyvärr nyår, så jag hppas att mitt humör kan vända tills dess. Vi ska laga lite mat och bara vara, och vid tolvslaget ska vi förmodligen knalla till min kompis för att vara med på hennes familjs lite större nyårsfirande. 
 
   
 
Vi hörs 2017, Puss o Kram Clara
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg